torsdag 9. juni 2011

Oppsummering fra løpene på Bjerke

Meg og Ellestad Rubin i varmingen
På onsdag var jeg ute med Ellestad Rubin. Vi hadde ett fint løp på papiret, så var veldig spent på og kjenne hvordan han fungerte i varmingen denne gangen.
Han var myk som en kattepus og travet fløyt som det skulle. Testa han skikkelig gjennom en sving i varmingen, og da gikk han 23 tempo uten noen trøbbel.

Vi fikk en litt dårlig start i løpet, og ble liggende bak direkte. Han kjentes fin ut underveis og trava bra. Men på den siste bortre langsiden kjente jeg at han var sliten og var ikke mere trøkk igjen i han. Vi endte første utenom premie.

Han pustet veldig når han kom inn. Enda jeg jogga ned bortre langside etter mål og tilbake. Samt skrittet lenge før jeg gikk inn i stallen med han. Han trengte nok dette løpet for og få letta på kroppen. Han har jo kosa seg på beite siden han startet sist. Var også veldig fuktig luft i går, og det er jo heller ingen fordel for han som er halshest.

Løpet til Ellestad:
http://www.rikstoto.no/RikstotoDirekte/RDsisteuke/?vodData=t:Race|rdk:BJ_NR_2011-06-08|rn:8


Ellington og jeg sist jeg red han på Drammen.
I dag har jeg vært på Bjerke igjen og ridd Ellington S.I.R. i dagens første lunchløp. Han kjentes veldig spenstig og fin ut i varmingen, og var mye bøsere enn han pleier og være i varmingen.
Han oppførste seg utrolig bra mellom prøvestarten og løpet i dag. Har jo blitt godt kjent med denne spesielle herremannen nå, så det hjelper nok mye. Han var skikkelig bøs bak bilen, og han syntes virkelig ikke den startbilen gikk så fort som den burde gjøre. Han løser fint fra start, men jeg ser jeg ikke klarer og få teten så tar det pent fra start. Vi havner 3 innvendig og de første 500 åpener på 15,8.
Jeg legge meg ut ett spor og smyger fortsiktig frem til dødens, første 1000 går etter 17,8.
Han går veldig bra hele veien og holder farten helt til mål og får en fin 3.plass. Jeg samler jo på 3. plasser så hvorfor ikke en til.

Løpet til Ellington:
http://www.rikstoto.no/RikstotoDirekte/RDsisteuke/?vodData=t:Race|rdk:BJ_NR_2011-06-09|rn:1

4 kommentarer:

 1. Hvis du først skal samle på noe så er ikke tredje plasser det dummaste å samle på ;)

  SvarSlett
 2. Neida, synes ikke det er så ille. Jeg hadde 6 3.plasser i fjor og har 5 allerede i år. Så ligger ann til nye 3.plass rekord. hehe

  SvarSlett
 3. Va roligt med en tredjeplats!
  ska kvala om min kompis häst winston s.i.r. på fredag. Sadeln är verkligen jätteskön.
  måste fortfarande jobba mer på sitsen så ja kan korta hålen kanske två hål till sedan så ja får upp knäna ordentligt. Hur mycket väger din??? ja hade lite svårt att välja. valde mellan 1,5 kg och 2,9 men ja tog 2,9 tillslut annars måste ja ha vikter. Hur mycket väger du och hur lång är du? vore skoj att veta, du har ju så himla fin sits, känns svårare att få till sisten ju längre man är. ser mkt snyggare ut när du rider =)

  SvarSlett
 4. Du får bare korte inn hullen etterhvert som du føler deg sterk nok Marina.

  Salen min veier 1kg. Jeg har vektpad med bly for og veie nok.

  Jeg er 167cm og veier 57kg netto.

  Ja jeg vil tro det er vanskelige og ha en fin sits jo lengre man er. En lengre rytter må jo krype seg sammen mye mere enn en lav rytter.

  SvarSlett