søndag 22. januar 2012

Staro Birdie og King Of My Heart

Staro Birdie
Etter jobb på fredag gikk turen til Biri for og ri Staro Birdie. Staro var en kompakt kjekk kar som var utrolig snill. Han kjentes veldig fin ut i varmingen og hadde håp om en fin premie. Safa ha litt fra start, og havna 3-4 innvendig. Kunne nok ha ridd mere fra start med han, da han kjentes veldig sikker ut. Han var pigg og fin i rygg hele veien, og skull gjerne kommet ett spor ut med han på siste bortre, men vi satt helt fast. Ut på oppløpet fikk vi fri bane og da ga han det lille ekstra og hentet 5.plassen. Men så utrolig synd det ikke løste seg litt tidligere da det bare var cm unna 3.plassen.  Men hesten gikk veldig positivt, og viste bedre takter under sal enn jeg trodde han kunne.

Siden jeg har hatt helt fri fra jobb denne helgen gikk turen til Drammen etter løpene på Biri for og overnatte hos mamma og pappa der resten av helgen. Godt var det lørdags morgen når det var fullt snø kaos ute. Da var det godt og bare ha 40min og Kjøre til Bjerke og ikke 3t.

King Of My Heart
Var utrolig morro og bli spurt om og få ri en hest som King Of My Heart. Han er jo en av de store stjernene jeg alltid har sett på fra sidelinjen som har vært med og kjempa i toppen nesten alle løpene sine. Han er på gang igjen nå etter skadeavbrek, og begynner og komme tilbake til gode gamle toppformen.
Ulempen med lørdagens løp var at det var sprint, som ikke er helt riktig distanse for han.

Han kjentes utrolig fin ut i varmingen, og er en stor og flott hest med veldig mye spenst i stegene sine. Men løpet i dag så tøft ut med mange gode sprintere i feltet, men hadde på forhånd håpt han skulle være blant de fire.
Han løste ganske bra fra start, men med flere raske hester på insiden ble vi litt hengende i sporene, så da valgte jeg og satse innvendig. Der fikk vi smyge med mens det gikk fort der fremme. Kjente på siste bortre langside at jeg hadde litt igjen og ri med, men var ingen åpningeer til og komme seg noen vei. Men i den siste svingen løste det seg i første sporet da slitne hester ikke holdt sporet sitt lenger. King ga god fart fremover og lå lenge som 3 hest. Men uti sporene kom Moon Dreamer speedende som en kule. Men det holdt inn til en flott 4.plass på 14,7/1609m som er ny rekord for King Of My Heart.

Rett etter målpasseringen

5 kommentarer:

  1. Var veldig bra ridd i går Elisabeth, kom som ei kule siste sving! :) Morro

    SvarSlett
  2. Heldig med så fine oppsitt :)
    Er du forresten fornøyd med salen din? Jeg ser etter en som har en 1,5 kg løpssal som kunne tenke seg å bytte med min på 700 g, og lurte på om du kanskje vet om noen? :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei! Jeg har 1.5 kg sal, kunne evt bytta. Men merker man stor forskjell på å ri med den du har sammenliknet med min?? Er din gammel, evt mye brukt???
      Mvh Tone Sletsjø

      Slett
  3. Skrev om 1,5kg salen i en egen blogg. ;)

    Vet ikke om noen, men er jo bare og høre på FB så kanskje det dukker opp. Skulle gjerne hatt 700g selv, men blir så utrolig mye bly som må til.

    SvarSlett
  4. Hey very cool blog!! Guy .. Excellent .. Amazing .

    . I'll bookmark your site and take the feeds also? I am glad to seek out so many helpful info right here within the put up, we want work out extra techniques on this regard, thanks for sharing. . . . . .
    Also see my web page > Vietnam Airlines

    SvarSlett