torsdag 15. mars 2012

3.plass med K.N. på Bjerke

Løpet med K.N. på onsdag gikk ikke helt etter planen. K.N. varma strålende og trener Heidi Moen syntes han så ut sånn som han skal gjøre når han er i slaget.
Vi hadde 3spor på 40m tillegg og normalt sett skal det ikke være trangt under sal. Men det ble volta for trangt så vi fikk ikke den plassen vi skulle. K.N. får ikke plass til og legge seg til og hiver seg i galopp fra start. Vi taper 100m til feltet og jeg så veldig mørkt på og i det hele tatt få en premie etter den galoppen. Men K.N. er en sterk herremann som toger på og henter meter på meter til feltet. Runden igjen har vi kontakt med feltet og da går jeg direkte via 3spor i den nest siste svingen da K.N. selv ville fremover. Får trafikkproblemer i den siste svingen med galopperene hester som kommer alle veier. Taper dyrebar fart på det, men henter fortsatt meter til ledende hesten hele veiene. K.N. gjør ett helt rått løp og henter 3.plassen etter en sisterunde det lukter svidd av.

Utrolig surt med den galoppen, da man kjenner jo at hesten kunne vunnet overlegent uten galoppen. Seieren i løpet gikk til Cecilie Kolstad og hennes egen Life Line. Cecilie er en flink rytter så unner henne denne seieren. Life Line er til salgs hvis noen er på jakt etter montéhest som alltid går i pengene.

2 kommentarer:

  1. surt med galopp, men ni tar dem nästa gång nu ju =) jag har fem hästar i stallet just nu, men bara tre travhästar, men vi ska sälja Eject för han och jag kommer inte överens tyvärr =( du vet ingen som vill köpa billigt? tror faktiskt han skulle gå bra i monté!

    SvarSlett
  2. Riktigt bra att komma 3:a efter att ha tappat så mycket :)

    SvarSlett