mandag 26. mars 2012

Skikkelig nedtur med Åsaulven

Var så deprimert etter prøveløpet til Ulven på Bjerke onsdag, så var ikke så ivrig og skrive blogg om det. Men man må jo skrive både når det går bra og dårlig.

Allerede i varmingen synstes jeg ikke han var like fin som han hadde vært to uker tidligere på Drammen. Etter enbefaling fra Eirik Høitom og Tom Erik Solberg tok vi av fremskoene etter varmingen. Desverre så gikk han bare værre og værre i prøveløpet. Han gikk skeivt med hodet mot høyre, hang på høyretommen og gikk og klatra med bakbeina.
Kusk Tom Erik Solberg skjønte lite etterpå og var ikke sikker på hvor problemet kunne sitte.

Gikk rett på Rikstotoklinikken og fikk bøyd han opp. Han var 2-3grader bøyehalt på venstre fremkne. Dette beinet ble også mere og mere utgangshalt etterhvert som vi bøyde over resten av hesten. Ingen utslag på bakparten. Kiropraktoren som jobber på klinikken tok og kjente over hofter og bekken og der var ting som det skulle.

Ulven ble da sprøytet i det fremkneet. Har fått journalen hans fra Mjøsa klinikken hvor han er behandlet tidligere, og dette leddet har de ikke behandlet tidligere så det øyner jo noe håp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar