fredag 20. april 2012

3.plass med Odin Stjerna

Prøveløpet med Racecourse gikk ikke helt veiene i dag. Race har aldri gått fort under sal før, og skjønte vel lite når vi var ute og varmet, men kjentes ikke så ille ut når jeg fikk fart på han.
Vi leda volta i prøveløpet, men i det de setter igang plata slår han over i passgang, og når vi vender opp går det i kort galopp og ikke trav... Fikk først en omstart, så ble det to omstarter til som ikke var min skyld, og så fikk jeg en til og da var det bare og ri ut porten....i kort galopp....

Racecourse

Odin Stjerna hadde ikke gått monté siden jeg red henne oktober i fjor, da feilet hun 700m igjen med alt igjen. Siden det løpet har hun tatt to seire i sulky og er vist veldig god form de siste løpene. Stod litt hardt inne i løpet i dag, men prøve må man jo.

Odin Stjerna kjentes veldig fin ut i varmingen i dag, og lot henne gå unna litt med nokså slakk sjekk for og teste litt. Det er med slakk sjekk hun går med i sulky også, og det føltes som hun kom lettere fremover med slakk sjekk.

Odin Stjern

Tidligere under sal har Odin Stjerna sliti med og legge seg til fra start, og gjerne brukt en runde før vi har kommet med i løpet. Men i dag var hun fint med fra start, kjentes veldig stabil ut hele veien. Vi ble liggende sist innvendig, og jeg ville helst vært med i 2sporet runden igjen, men der var det ikke plass så måtte litt lengre ut i sporene for og komme oss fremover i den nest siste svingen. Dro proppene på siste bortre og fikk god respons på de. Hun plukka konstant hester og ga maks nedover oppløpet og fikk 3.plassen på 29,2/2140m. Har fortsatt ikke fått dratt skylappene på henne, men vi hadde ikke rekt frem til og bli noe bedre enn tre i dag om jeg hadde dratt de heller. Krefter spart til neste gang. ;)






3 kommentarer:

  1. Grattis till 3:e platsen :)
    Jäklar vilket steg hon ser ut att ha Odin Stjerna

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk.

      Ja Odin Stjerna er etter Moe Odin. Og han er jo en kaldblods med mye spenst. Mange av avkommene hans har veldig spenstige og fine steg.

      Slett
  2. Flink du er ! Beundrer sitsen din :-) hvor er salen din fra?

    SvarSlett