torsdag 12. april 2012

Hurtigjobb, prøveløp og løp

I går var det full fart på Bjerke. Jeg reiste til Bjerke halv ett hjemmeifra med min egen Takeover Lad på hengeren. Han skulle ut i V65-1 under kveldens kjøring.
Samt at på banen skulle jeg ri ett hurtigjobb på The Breadwinner for og lette han litt i kroppen før løpet til uka. Samt at jeg skulle ri prøveløp på Heidi Moen trente Wotoya.

The Breadwinner har ikke gått løp siden oktober i fjor så trente ett banejobb i kroppen nå før løpet på Bjerke neste uke. Han var litt tung i kroppen, men kjentes ut som han alltid gjør. Banen var veldig tung i går, og det er ikke til hans fordel. Men red jevn 20 fart hele jobbet.

Wotoya
Når jeg var ferdig med han var det bare og legge salen over på Wotoya og ut og varme han. Heidi har vært veldig skeptisk til og prøve han i sal da han egentlig er en skikkelig rodeo hest som har for vane og kaste av rytterne sine. Men han prøvde seg aldri på noen ting og oppførte seg både eksemplarisk i varming og løpet. Han gikk mot hester meddobbelt så mye grunnlag som han ,men alikevell holdt han følge med de og gikk til mål i 14 tempo de siste meterne. Gikk 20,9/2140m første gang under sal på bane på en tung bane.

Fikk hjelp av ei venninde til og sele opp Takeover. Han skulle ut og varme like etter jeg hadde ridd prøveløpet, så greit og få litt hjelpe så det ikke skulle bli så mye stress for hesten.
Han så veldig fin ut i varmingen denne gangen, spenstig og fin. Det var godt og se da han ikke fungerte optimalt forrige løp.
JEg var litt skeptisk på om han ville klare og komme feilfritt ut fra 4 sporet i volta. Men han løser som en kanon, og kunne gått rett til tet om kusken ville det. Men etter den dårlige prestasjonen sist skulle han gå i rygg i dag. Han ble liggende 3 par innvendig lå der helt til utkanten av neste siste sving, da fant kusken åpningen og kom seg ut og fremover i andre sporet. Inn mot siste sving har Takeover god fart og ligger som 3 hest. Han holder farten fint til mål, men blir litt trøtt og får 5.plass.

Takeover Lad og Dag Sveinung Dalen
Jeg er utrolig fornøyd. Han møtte veldig gode hester denne gangen og det var ett stykke tilbake til resten av feltet. Satte på han halvrunde alu fremme denne gangen og det fungerte veldig bra.

2 kommentarer:

  1. ja mät och skriv vad dina var =) hur lång är du?
    grattis till takeovers femteplats med =)

    SvarSlett
  2. 5:e plats är ju inte fy skam :) grattis

    SvarSlett