onsdag 25. april 2012

Hva har dere utstyret i?

Den siste tiden har jeg irritert meg veldig over baggen jeg bruker til og frakte med meg montéutstyret på banen med. Er en ganske stor bag fra Biltema med hjul. Men den er tung og nesten umulig og trille, samt at den er litt slafsete. Prøvde og finne bilde på nettet, men Biltema ser ikke ut til og ha den lenger, så bra var den..
Ett annet problem etter løp er jo svett hesteutstyr, og jeg har en tendens til og la baggen ligge i bilen etter løp, og det lukter jo helt grusomt dagen etterpå. Men akkurat der har jeg vel bare meg selv og takke.

Her kommer en liten oversikt over de variantene jeg har observert på banen.

Finn Tack bag

Ser det er flere og flere som bruker denne baggen fra Finn Tack til og ha salen og utstyret oppi. Veldig romslig og slitesterk bag som er grei og få med seg. Vurderer veldig og kjøpe meg en til slik som jeg kan bruke til montéutstyret.

IKEA pose

IKEA posen er jo en veldig billig og enkel variant. Men den har absolutt sine fordeler. Lett og få med seg, lett og gjøre ren, samt perfekt størrelse.

Brizy bag
Brizy har kommet med en utrolig stilig bag med hjul. Den har egen lomme til hjelm og drakter. Men minuset med denne er at det er dårlig plass til sal og utstyr. Men en veldig stilig og perfekt bag til alle klærne.

Jeg har alle mine ting i en og samme bag. Montéjakka og montébuksa har jeg bare i en plastikkpose og putter oppi baggen når det er vasket og klart for løp. Men vet det er mange som har en bag for klær og en for utstyret.

Hva gjør dere? En eller to bagger? Noen andre smarte løsninger?

2 kommentarer:

  1. Jag har på mig mina tävlingskläder redan när jag åker hemifrån, har ett par mjukisbyxor ovanför de vita byxorna bara så de inte blir smutsiga. Själva jackan sen tar inte så stor plats ^^

    SvarSlett
  2. Ambefaler den bagen fra Finn Tack! Man får plass til absolutt alt i den :p

    SvarSlett