fredag 29. juni 2012

5.plass med Goliat


I går var det montéløp i lunchen på Bjerke. Jeg skulle ri Goliat Brebro for første gang. Han hadde gått 3 montéløp med en 4.plass som beste.
Han kunne hvist bli veldig stri i varmingen, så jogget han første på lillebanen. Han var helt rolig og avslappet og jogget fire rolige runder. Så gikk vi opp i hovedbanen og red en og en halv runde i banen. Han var rolig første runden, siste halve runden gikk han på litt ekstra. Men ikke mere enn normalt.

På vei inn i banen til løpet
Vi møtte veldig gode hester så en premie i dag ville være veldig godkjent. Han løser egentlig veldig bra fra start, men det gjorde alle de andre også. Havner fint til i 3 innvendig, men blir dyttet ut i andre sporet, så dytta ned i første sporet og får 4 innvendig. Goliat blir litt usikker nr hestene kommer nærme, og viker litt unna. Han kjennes fin ut hele veien, men i den nest siste svingen tar han noen hjelpesteg og sliter litt med aksjonen. Men han finner rytma igjen og trår på. I siste svingen skulle jeg gjerne kommet meg ut med han, men sitter i rygger ut i oppløpet. Når det ble fri bane svarer han godt på maning og går inn til 5.plass på lik tid som 4.plassen.

2 kommentarer:

 1. har du kortat dina läder mer nu =) ser ut som det.
  ja vill med kunna, men har inte styrkan, rider för sällan =(

  sv: Jag rider dem mycket dressyr i skogen, har inte ridit sherdil så mkt på bana eftersom vi inte har ngn egen, men målet är att han ska gå ett dressyrpass i veckan i paddock, han brukar alltid vara väldigt fin i travet i loppen om han fått sig en liten genomkörare på dressyrbanan =)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har ikke kortet dem. Men har tenkt på det lenge nå og ta de opp ett eller to hull. Ridd med samme lengden i en del år nå.

   Skal huske og måle de en dag.

   Slett