onsdag 27. juni 2012

Flinke gutter

Takeover Lad
Foto: Hesteguiden.com
I dag har jeg vært på Bjerke med to av gutta mine. Takeover skule gå montéprøveløp og King Boszorg sulky prøveløp. Reiste hjemmeifra kl 12 og var fremme på Bjerke halv fire. Var litt lei av og kjøre bil når jeg kom fram på Bjerke i dag. Blitt noen timer bak rattet de siste dagene nå.

Varmet Takeover i rygg på Boszorg i varmingen. Takeover var veldig bøs i varmingen og gikk skikkelig i tommene. Jogget to runder på indrebane og Takeover var skikkelig pigg hele veien. Nr vi vendte opp i banen gikk det fortsatt ikke fort nok for Takeover, og da han nesten gikk oppi sulkyen fikk han gå forbi. Han speeda skikkelig forbi og kjentes kanonfin ut.

Han var fin og volte med og løste fint ut av volta. Ble liggende som 2 hest til og begynne med. Hadde tenkt til og bli der helt til oppløpet da den hesten i tet var en hest med 330 000kr på konto og Takeover bare 44 000kr. Men da det kun gikk 27 første 500 måtte jeg bare presse på og Takeover gikk i 13 tempo en bit før vi kom til teten. Da fr vi økt til 22,8 første 1000. Han går fint på hele veien og kommer først i mål på 20,3 første gang i banen med sal. Han la av litt de siste meterne, men da fikk han værsegod gå rundt hele neste langside etter mål.

Veldig morro og kvale inn sin egen hest som man har avlet frem selv og tok imot ved fødsel.

Jeg fikk ikke sett prøveløpet til Boszorg. Men han hadde hvist passa og tulla som bare det til og begynne med. Men hadde gått veldig bra etter på og kom i mål på 20,7 på en fin måte, såda er han også endelig klar for løp.

3 kommentarer:

 1. Så morsomt! :-D
  har du byttet om til puffer paden? :)
  Forresten, kan du lage en blogg om utstyret du bruker, og hva du anbefaler? :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg pleier egentlig bare og bruke Puffer pad i trening. Men hender jeg bruker den i løp. Men på hesten som svetter mye er det ikke så bra og bruke i løp synes jeg da den trekker til seg mye svette og blir tyngre på slutten.
   Men har man ett neopren underlag underst mot hesten går det fint.

   Slett