onsdag 4. juli 2012

4.plass til Takeover

I går gikk turen til Jarlsberg med Takeover på hengeren. Reiste fra stallen 08.30, så Takeover spiste høyet sitt på hengeren.
Var på banen 12.15 og da var det en time til varming, så han fikk stå og slappe av en stund. Normalt ville jeg varma han så sent som mulig, men måtte varme ca 13.15 for og være med på startvognprøve. Kusken kjørte to startvognprøver og han så veldig fin ut i begge. Han har på seg jernsko rundt om nå så var litt usikker på om det ble for tung balanse. Men vi tok opp sjekken ett hull så ville det bli perfekt.
Takeover var nokså rolig for dagen. Men når jeg begynte og sele på igjen til løpet begynte han og svette. Passet på og få i han masse vann hele tiden da han svettet mye.

Han løste bra fra start, men klarte ikke og forsvare sporet. Men helt greit det når det gikk 10 fart første 500m. Takeover ble liggende fint til i ryggleder. Første 1000 gikk i 14 fart. Takeover ligger klistra til ryggen sin og kommer ingen vei, kusken leter etter pning men kom ingen vei på oppløpet. Sitter bom fast over mål som 4 med alle krefter spart.  Takeover senka rekorden sin med to sekunder til 14,8/1609am

Utrolig morro og se han gå så bra som han gikk i går. Håper bare det fortsetter og at vi kan ha litt tur snart.

Takeover fikk kose seg med gress etter han var ferdig dusjet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar