onsdag 11. juli 2012

Boszorg behandlet

Var i stallen på morgenen i dag og fòret frokost og slapp ut hestene. Er så koselig på stallen om dagen, har to nye oppstallører og de hadde med seg to store fine ridehester som fyller opp stallen enda litt til.
Bare beitesesongen er ferdig så blir det helt full stall.

Dyrlegen kom for og ta en utvidet blodprøve av King Boszorg i dag. Samtisig som hun var her tok vi og bøyde over han. Han har fylt en del i den høyre koden de siste to ukene, så jeg håpte det var noe der. Bøyde først opp framknærne og der var det ingen ting heldigvis. Men i den venstre framkoden var han 2 grader og den høyre 3 grader. Han viste tydelig ubehag når vi bøyde høyre koden så den var veldig betent og vond. Så da ble det leddbehandling med kortison. Så nå blir det noen rolige dager fremover for Bosse sin del. Han har vært mye behandlet tidligere i sin karriere. Men jeg håper og tror denne betennelsen kommer av at han i lengre tid har gått og avlastet den venstre frambeinet hvor han hadde gaffelbåndskaden, og når han hadde avlastet lenge nok og fått vondt i den høyre frem avlasta han til venstre frem igjen når gaffelbåndet var bra.

Veldig spent på resultatene av blodprøven hans også.

Ellers har Takeover vikelig nyti fridagen sin. Han har rulla seg og liggi rett ut og sovi i søla i dag. Får en fin jobb med og pusse han ren i morgen tidlig. Men har han fri så har han helt fri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar