onsdag 25. juli 2012
I dag har det endelig vært ett gløtt av sommervær utpå dagen.
Var i stallen på morgenen og slapp ut hestene som vanlig. Møkka boksene mine, samt boksen til islandshesten jeg passer mens eieren er på ferie. Brukt mye av dagen på og vanne i ridehuset i dag, det tørker skremmende fort der nå om dagen når solen står på. Men underlaget tar til seg mere og mere fuktighet så blir bra et her.

Ellers så blir Elken Julio mere og mere tillitsfull for dagene som går, og er en virkelig livsglad stor gutt. Han er veldig fin og jobbe med, og er virkelig en stor og kraftig maskin.

Bosse som endelig har lagt på seg, og ser fin ut igjen.
King Boszorg ble sprøyta den 11.Juli. Men har begynt og trene han pent igjen nå. Synes fortsatt han fyller litt i den høyre koden. Men får se om det går ned når vi trener på litt.

Takeover koser seg i den flyttbare luftegården.
Takeover fikk en del dager fri etter det siste løpet pga lett forkjølelse. Men fått to skikkelige galopp økter og er forhåpentligvis klar til løp på Bjerke i morgen.

Nr jeg kom meg hjem igjen fra stallen i tre tide ble det litt data før solen endelig kom frem på helt blå himmel. Da var det bare og hive på seg bikinien og parkere i sola.

1 kommentar:

  1. Här har det varit underbart väder också :) = bränt upp mig på sjön
    Har ni eget ridhus!? Vilken lyx!! Gården hästarna står på ser otroligt vacker ut på bilderna du lagt upp

    SvarSlett