fredag 13. juli 2012

Syke hester

Forrige fredag gikk King Boszorg løp, og han stoppa og snørret som bare det når vi kom hjem. I går starta Takeover på Jarlsberg. Fra ett dårlig 8 spor ble han liggende bakerst i feltet. Ble med i rygger fremover i angrep på siste bortre. Var ikke det helt store trøkket i han men han gikk 18/2100m og hentet 6.plassen og vi fikk med oss 2000kr hjem. Så lenge jeg fikk premie var jeg fornøyd, men i forhold til formen han har vist de to siste løpene syntes vi jo at prestasjonen hans var dårlig. Og når jeg kom hjem fra banen i går så snørra Takeover også. Så da gjorde han jo egentlig en god innsats. Det forklarer også hvorfor han var stri i varmingen,.

Har kommet to nye hester på stallen den siste uken og tydelig at de har hatt med seg noe. Men får få en rolig uke nå og så får vi se. Kanskje Takeover rekker ett løp til før jeg reiser på ferie til Danmark en uke.

2 kommentarer:

 1. Hoppas de kryar på sig snabbt :) Är det stort stall du står i? Eller har du ett eget?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg leier en stall 10min unna der jeg bor. En stall med plass til 15 hester totalt. Eget ridehus på 25x45. ;)
   Jeg har mine tre hester der, samt at jeg leier ut bokser. Pr dags dato er det totalt 6 hester der. Men etter beite sesongen blir det vel bortimot 12stk her.

   Slett