torsdag 26. juli 2012

Uplassert i dag

Vært på Bjerke med Takeover i dag som skulle starte i lunchen. Vi var fremme en time før varming, så rakk en tur opp på ToMa Hesteutstyr for og kjøpe ett par nye bakbeinsbelegg til Takeover.

Takeover etter varming. Takk for bilde Gry. ;)

Siden Takeover er litt bakredd så varmet jeg han under sal i dag.
Jogga han først tre rolige runder på lillebanen, så to runder rett vei i hovedbanen. Var veldig pigg første runden og kjennes veldig fin ut under sal. Jogga så en rolig runde til på lillebanen før vi skritta godt ned.
Salte av han og svampa han godt med kaldt vann. Men var så varmt på banen i dag, så Takeover svetta så det rant av han. Passa på og få i han godt med veske, og tørka svette og svampa med kaldt vann om hverandre.

Løpet løste seg fint med 2 utvendig fra start, som ble til 3 utvendig. Han gikk ut i 3 spor i siste svingen og så ut som han var på vei til og hente en premie. Men det ebbet ut for tidlig og ble ingen premie i dag. Han gikk 17,4/2100am.

3 kommentarer:

  1. Härlig bild :) synd med loppet, det går säkert bättre nästa lopp :)

    SvarSlett
  2. vart har du köpt dina blåa tyglar! snygga!
    jag brukar oxå värma mina hästar under sadel när dem går sulkylopp, fast det är mest för att passa på att få egen benträning samt lura dem lite så dem är lite mer taggade när vagnen åker på =)

    SvarSlett
    Svar
    1. De blå stegtøylene er kjøpt på www.horseshop.no
      Der kan man få de i alle verdens farger.

      Slett