tirsdag 27. november 2012

Drammens montècup 2012

I går var det de to siste løpene i Drammen travbanes montecup. Jeg vant denne serien i fjor med to seire på den siste dagen og kom da forbi ledende rytter. I år var jeg ikke klar over hvordan jeg lå ann i cupen, men trodde jeg var på topp 3 med flere trippelplasser.
Men i går i programmet stod listen over rytterne og jeg lå på 1.plass, men kun 1 poeng foran neste rytter.
Jeg hadde egentlig to oppsitt i går, og gode mulighter til og sanke gode poeng. Men beste hesten min for dagen ble desverre strøket, så da satt jeg kun igjen med ett oppsitt i Mr. News. Vi stod i andre rekke på 20m, men kom godt i mellom fra start og havnet i 2par utvendig i rygg på favoritten. Ble litt posisjons tull runden igjen, så vi ble hengende i 3spor en bit. Han holdt farten fint og vi hentet 4.plassen.

Og har jeg ikke regnet helt feil da, så skal jeg ha klart og beholde ledelsen. Men får vente til Drammen travbane annonserer vinnerne i cupene.

Hentet fra drm.no sine sider:
Åpent i Montécupen
I Montècupen er det langt mer åpent. Flere kjemper om seieren. Det skal avvikles to løp på mandag. Fjorårsvinner Elisabeth Jensen leder, og har to interessant oppsitt mandag. Men også andre ryttere kan blande seg inn i striden i og med at det skal ris to løp. Ellen Andrea Barth, Martine O. Sørvik, Elsie Hafskjold, Cecilie Jensen og Monica Haugen kan alle utfordre Elisabeth i kampen om sammenlagtseieren.
Stillingen i montécupen før det siste løpet;
 1. Elisabeth Jensen 28 poeng
 2. Kari Anne Knutsen 27 poeng
 3. Silje K. Eilertsen 25 poeng
 4. Renee M. Sandersen 20 poeng
 5. Monica Haugen 19 poeng
 6. Renate Aarlie 14 poeng
 7. Silje Hogner 11 poeng
 8. Martine O. Sørvik 11 poeng
 9. Lene Nilsen 9 poeng
 10. Jeanett M. Dagsvold 9 poeng
 11. Mari Løve 9 poeng

2 kommentarer:

 1. va roligt! när går finalen?
  sv: jo de kan man tycka, fast den hästen med bäst poäng behöver ju inte alltid vara den bästa, den kan ju ha samlat sina poäng i sulky med.
  Det som är bra med sånna här lopp är ju att man får chans på en ny häst så om det går bra kanske man får rida igen, så det är ju lite nackdel för mig som tar ut egen häst, missar chansen att få kontakter, men samtidigt får jag alla pengarna när han vinner ;)

  SvarSlett
 2. Det var de to siste løpene som ble ridd i går Marina. ;) Så nå venter jeg bare på offisielt resultat fra banen. :)

  SvarSlett