fredag 21. desember 2012

Utbryter kongen

Kosegutten
Noen ganger må jeg bare le av Takeover. Han er og forblir en stor rampete guttunge. Og på vinterstid er hans store hobby og krabbe ut luftegårdene. Uansett hvem luftegård han står i, og hvor bra strøm det er så kommer han seg ut. Men luftegården er alltid like hel etter han har kommet seg ut. Raringen trer først igjennom ett frembein, så hodet og hals, neste frambein og hopper etter med bakparten. Dette har vært kunsten hans siden han var 3år. Og når han har krabbet ut av sin, krabber han gjerne inn til en nabo som han kan kjeppjage litt rundt.
I dag tok han seg også en tur ut, løp litt rundt luftegårdene og var veldig fornøyd med seg selv. Han forsvant dansende med halen i været bak ridehuset. Jeg ropte på han og da stopper han og ser på meg. Kommer løpende tilbake med toppede ører og stopper rett foran meg. Like blid og like fornøyd med seg selv. Trer hodet gledelig inn i grimen og får heller stå resten av dagen i ridehuset.

Litt slitsomt til tider, men må jo bare le av raringen. Han går ikke ut for og stikke av, er bare en stor bølle som kjeder seg. Men får slippe han ut uten dekken i morgen så han kjenner strømmen litt bedre og kanskje holder seg innenfor frem til lunch i det minste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar