onsdag 13. februar 2013

6.plass med K.N. Wind

K.N. Wind
 På Drammen mandag kveld ble deten 6.plass med K.N. Wind. Var morro og ri han igjen og kjenne at han var det pigge og løpslystne hesten igjen.
Vi tok det pent fra start i løpet og ble liggende bra til i rygg på Dreamcatcher. Var hardt trykk i front av feltet der tethesten Bjørn Sign stadig vekk måtte stå imot skikkelig press. Jeg vurderte underveis når det ble litt dempet og ri frem, men tenkte jeg ville ikke bruke han for tidlig og risikere og bli gående lenge i sporene med han. Ut av nest siste sving var Siv Emilie på vei ut i angrep med Dreamcatcher. Men det bet ikke på for Dreamcatcher. K.N. kjentes pigg ut og svarte bra når jeg tok han ut i angrep. Kom en hest i mellom så vi mistet sporet vårt og ble liggende i 4 spor ned langsiden og ned i 3spor rundt den siste svingen. Han holder farten godt inn til mål, men brukte nok speeden han litt for tidlig. Skulle ventet 50m til.
Men alt i alt gikk han veldig bra, gikk fort til slutt så var ikke så lett og hente noe.
Han gikk 17,5/2100m på Drammen som er en veldig god tid. De gangene han tidligere har gått slike tider har han vært med i toppen av resultatlisten.

Prøvestarten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar