onsdag 19. juni 2013

4.plass med Røsten

Fra strålemde solskinn på Drammen travbane til regnvær på Bjerke travbane. Var først på Drammen i dag og red ett treningsjobb på Beak`s Princess. Vi skrittet en runde, jogget tre runder motsatt, og så fikk hun to intervaller. Var greit og få kjenne på hvordan hun fungerte, og gikk på svingene. Veldig fin hoppe, som jeg gleder meg til og starte NM sirkuset med til fredag.

Skogbryn Røsten var veldig rolig i varming, bare jogget rolig på indrebane og tok en prøvestart. Veldig travsikker og stødig type, men han tar ikke helt tak i bittet.
Opp bak bilen våknet han litt mere, men løste dårlig fra start og ble liggende som 5-6 hest. Men vi kom ikke lenger enn til ut av første sving før løpet blir innringt pga rytter som hadde gått i bakken. Gikk heldigvis bra med alle parter, og bare de fikk tak i hesten var det klart for start igjen.

Denne gangen var jeg litt etter han bak bilen for og få han til og søke fremover. Løste bedre nå, og havnet i dødens, som ble til 2 utvendig. Men krøp meg fort ned i 5innvendig. Men kostet en del og vasse i alt vannet i 1 spor i dag. Han går hele veien i samme tempo og gir ikke det lille ekstra. Får litt fart i han igjen ut i oppløpet og han øker tempoet noe og går til mål og henter 4.plassen.

Veldig fin hest, men kanskje endre litt utstyr til neste gang, så kanskje det hjelper. Men 4.plass i dag er hans beste plassering i monté sålangt, så er da forbedring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar