fredag 19. juli 2013

Ny sponsor i boks!Nå i sommer har jeg endelig fått ordnet meg en ny sponsor. Etter og ha sendt masse mailer til alt mulig av bedrifter fikk jeg til slutt napp på min egen jobb. Så min nye sponsor er McDonalds.
Utrolig morro og fått en så stort firma som sponsor.
Mange vil kanskje tro at drakten da vil bli rød og gul.  Men jeg er en gang blå alltid blå. Ville første ha den i blå og gul med hvitt. Men det fikk jeg ikke godkjent. Så nye drakten blir blå,gull og hvit.

Jeg venter nå på tre jakker og to bukser med reklame på. Veldig takknemlig for at McDonalds vil sponse en mindre utøver som meg. Ekstra morro er det at jeg er eneste personen i travsporten som McDonalds sponser.

2 kommentarer:

 1. Hei:) liker bloggen din kjempegodt, den er veldig fin og titte innom når man trenger tips, siden jeg selv holder på å ta lisensen, og du er en fantastisk rytter:) har tenkt på det selv at jeg vil ha ny sponsor og drakt nå som jeg går fra ponni til hest, men hvordan går du frem når du skriver mail til dem? kjempetakknemlig for svar:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei. Takk for hyggelig kommentar.
   Noe du lurer på er det alltids bare og spørre direkte på FB også. :)

   Nå er jo jeg ansatt i McDonalds og litt derfor også jeg klarte og få igjennom en sponsoravtale der.

   Men fortell om deg selv og det du driver med. Letteste er jo og høre med lokale firmaer, eller er noen i familien jobber.

   Lykke til med lisensen.

   Slett