fredag 24. februar 2012

Årets første 2.plass

I går var jeg på Klosterskogen for og ri Prestige De Mai. Er ikke den korteste turen og kjøre, jeg bruker nesten ca 3t og 40min en vei. Var fremme på banen i god tid så fikk sett montéprøveløpet også. Banen var virkelig ikke veldig bra i går. Stort gjørmehav med store vanndammer flere steder. Men for min hest var dette bare en stor fordel da han er utrolig sterk.

Prestige blir veldig hissig hvis han varmes i banen. Så denne gangen jogga jeg han bare varm i hesteringen. Da holder han seg helt avslappa og blir bare god og varm uten og bruke seg for mye.

Prestige er ikke den raskeste bak bilen, han mister travet litt like før bilen slipper. Men holder han på beina og vi taper ikke allverden til feltet. Havner 4 innvendig men kommer oss fort ut i dødens i en trang situasjon. Jeg spurte om dødensrytteren ville a rygg og det ville hun, hun tar opp sin, men noe skjer og hesten hennes bryter ut ett spor. Håper ikke det var min feil, for det var ikke meningen.
Prestige toger på fra dødens i gjørmehavet og ser ut til og like og være med der fremme i feltet igjen. Tethesten øker tempoet på siste bortre, Prestige trenger litt tid på og få opp dampen men tråkker på og går veldig bra til mål. Invisible Power kommer spurtende uti banen, men Prestige svarer og vi får 2.plassen.

Utrolig morro at vi skulle havne så langt opp i dag, var ett par hester i feltet jeg trodde ville være foran oss. Men banen var til vår fordel denne gangen.

3 kommentarer:

 1. Gratulerer med 2. plass :D

  SvarSlett
 2. Jo lite pengar in på tisdag vore fint, framförallt lite mer poäng, har hittat ett fin lopp till han på hemmaplan om 4 veckor perfekt propp med autostart =) motståndet på tisdag ser sådär lite lagom ut, några fina och några sämre än han, och denna gången ska vi hålla oss till rätt gångart ;) hoppas kunna rida han barfota med..
  föresten var har du köpt dina glasögon du rider med??

  SvarSlett
 3. Grattis till andra platsen :) härligt med en häst som går bra på sådana banor! Egon hatar lera!

  SvarSlett