tirsdag 25. september 2012

Resultat Momarken
På søndag var jeg på tur til Momarken med Takeover på hengeren for og ri løp.
Takeover møtte gode hester, men håpte på en fin premie.

Takeover var veldig pigg i varmingen, og så spøkelser overalt den første runden. Men kjentes veldig fin ut og gikk svingene kjempebra.

Men Takeover hadde ikke roet seg etter varmingen, i defileringen kokte det i toppen og han var mere interesert i og trippe sidelengs enn og følge de andre. Men han fikk løpe litt fra seg i prøvestarten og roet seg en del mens vi ventet på og ri opp til bilen.
Bak bilen kjentes han veldig fin ut, gikk på bittet og virket stabil. Men så slår han opp hodet og slår sammen og raser avgårdei galopp. Heldigvis før han rast fra seg det værste før bilen slipper og får han ned i trav igjen før han blir disket. Henter kjapt igjen feltet og går vi andre sporet. Her mistet jeg litt hodet og burde bare ligget bak feltet og prøvd og sett om han hadde noe ekstra og gi ned oppløpet. Men han kjentes så pigg og fin ut. Men inn i den siste svingen mister han spensten og kjenner han begynner og bli sliten. Holder farten oppe i det lengste men blir speedet forbi av to på oppløpet så ble andre utenom pengene.


Nå hadde han hatt to dager fri før løpet, så neste løp blir mosjon dagen før og ørehette med propper igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar