tirsdag 8. januar 2013

Ble premie med Blue

Var en fin tur til Drammen i går. Er alltid litt ekstra koselig og ri på hjemmebanen. Alltid kjentfolk som står og hilser ved gjerdet når jeg rir.
Blue varmet fint som vanlig og var i veldig godt humør for dagen. Skulle helst henge seg på og bli med alle som varmet forbi oss.

Blue har alltid tapt flere lengder fra start nårjeg har ridd han. Men i dag tok han skikkelig tak i det og løste som en kule bak bilen. Desverre løste flere like bra og ble veldig vifteform inn på den første svingen. Blue har vært litt usikker på svingene før, så måtte bare la han gå gjennom svingen selv før jeg kunne begynne og bremse han. Var bare en halv lengde fra og kunne tatt teten, men ble desverre dødens. Prøvde og dempe, men dafavoritten Knick Ovel kom via sporene svarer Blue opp og bruker altfor mye krefter. Går veldig bra helt til siste bortre, da begynner kreftene og minke og flere kommer forbi oss. Får litt liv i han igjen og han holder fin fart til en 6.plass.

Blue overrasket meg veldig med starthurtigen sin i dag, og godt og hvite han kan være med fra start og alikevell kommet seg gjennom svingen. Slik tempoet ble han i dag hadde det vært en fordel og blitt liggende der bak i det lengste.
Sist jeg red Blue hang han veldig på en tom siste 400m. Men nå hadde de blistret han opp, og det hadde hjulpet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar