torsdag 26. januar 2012

King Boszorg
Hva er vel bedre en en hel dag fri fra jobb? Men alikevell ble det nesten fem timer i stallen i dag.
Var i stallen til tolv i dag å gikk rett ut i luftegården og hentet inn Bosse. Kjørte han i en halvtimes tid med halvparten skritt og halvparten jogg. Utrolig spent på hva dyrlegen sier neste gang vi skal scanne beinet hans. Men hevelsen er helt borte og han er tørr og fin i beina selv dagen etter trening. Men passer ekstra på og blir mye massering med linimenter og back on track.

Takeover "babyface" Lad
Neste som skulle trimmes litt var Takeover. Han fikk gå galopp int i ridehuset. Greit at han ikke har for mye overskudd når han skal på banen for første gang på 7mnd. Blir veldig spennende og se han i banen i morgen, første jobbet etter kastrasjonen i sommer.

Ulven fikk en fin kjøretur i går, så han har bare kosa seg ute i luftegården i dag. Før jeg reiste fra stallen kjørte jeg frem hengeren og gjorde den helt klar til i morgen. Så i morgen tidlig er det bare og henkte på hengeren og lempe inn Takeover og Ulven.

Nå sitter jeg og venter på montéløpet fra Klosterskogen som skal gå kl 20.20. Flere gode sprintere i feltet, så regner med det blir ett fartsfylt løp vi får se.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar