fredag 27. januar 2012

Flott jobb av gutta boys


I dag stod jeg opp kvart på syv,,og på fridagen min til og med. Men hva gjør man vel ikke for og komme seg avgårde tidlig nok på banen for og kjøre hurtig. Jeg var i stallen før hun som hadde vakta kom, så jeg fòra alle hestene før jeg bærte alt utstyret jeg hadde hengt klart i bilen. Takeover og Ulven ble påkledd og bandasjer i boksene sine mens de stod og spiste. Kvart over åtte var begge hestene på hengeren og jeg trillet meg sakte nedover fjellet og ned på flata på Nesbyen og ut på riksveien retning Drammen.

Åsaulven i fullt strekk.
Åsaulven
Var fremme på banen til halv tolv og Takeover og Ulven stod eksemplarisk hele veien. Var bare og sele på dem og få de ut i banen. Takeover fikk jo bare en treningstur da han skulle ligge i ryggen på Ulven hele jobbet. Men det var ikke farta som var viktig i dag. For Ulven sin del var det for og se om travet hans stemte nå, og til vår store lettelse trava han som en klokke hele veien. Takeover så bøs og fin ut i ryggen hele veien.

Åsaulven


Takeover Lad
Bjørn og Frode som kjørte for meg hadde bare god ord og komme med på begge guttene etter jobbet. Kan jo ikke gå bedre enn det. Så både jeg og min kjære samboer satt med ett smil om munnen da vi kjørte hjem igjen til Hallingdal.

Takeover pakka inn og klar for turen hjem.

4 kommentarer:

 1. gosigt det ser uta att ha sån mössa till täcket =)

  sv: om du har ett ledat pelham får du ha det ihop med checkbett =)

  SvarSlett
 2. Vad roligt att det gick så bra :)
  Verkligen vackra bilder!!

  SvarSlett
 3. Va långt du har till banan =) Här är vi framme på 25 minuter...

  Fina bilder!!

  SvarSlett
 4. Sv: funderar på att investera i vinterbyxor jag med ^^ fast det får bli nästa vinter då det lär bli vår och varmt innan jag får rida lopp nästa gång.
  Är dem bekväma?

  SvarSlett