torsdag 14. juni 2012

4.plass til Takeover

Var opp halv åtte i dag tidlig for og rekke og hive i meg frokost før jeg var i stallen til åtte for og fòre og slippe ut hestene. Rakk akkurat og koble på hengeren og la Takeover spise litt før jeg måtte ta han inn og gjøre han klar til avreise løp.
Når Takeover var plassert var det og hente Åsaulven i luftegården og gå raskt over med børsten før han også ble satt på hengeren. Ulven er solgt og skulle til travtrener Erik Killingmo.

Fremme på banen var Takeover nokså rolig og fin, Bjerke er den banen han hittil i år har sliti mest med nervene sine. Men har siden siste start satt han på magnesium tilskudd som jeg håper hjelper litt.

Takeover varmet veldig fint i dag syns jeg, strakk ekstra godt ut i steget og var lett og fin.
Tok av vogna og gikk og leida han noen runder i hesteringen før jeg satte han på boksen igjen.

Fikk låne en FT RC Titan vogn av Bullern til løpet. En veldig fin vogn som jeg gjerne skulle hatt selv. Og så var den jo kongeblå med sølvstriper. ;)
Takeover så fortsatt like fin ut i prøvestarten og nervene mine var på plass.

Takeover hadde spor 9 bak bilen, så ikke det beste sporet på en sprint. Men han er pigg og fin fra start og får 4 par utvendig. Desverre så blir det mye trafikktrøbell i den siste svingen, Takever havner nede i første sporet og kusk Dag S. Dalen må kjøre sikk sakk med Takeover på oppløpet og får til slutt luke og han speeder til 4.plass med full fart i mål med krefter spart.

Utrolig deilig og se Takeover så fin igjen. Vært mye utur med han den siste tiden, så morro og så alt fungerer som det skal. Neste gang må det vel klaffe for oss.

Takeover fikk kose seg med vellfortjent gress når vi kom hjem igjen


2 kommentarer: