søndag 20. mai 2012

2.plass med Stjernejerven




På fredag var jeg på Jarlsberg for og ri Stjernejerven. Han stod ganske tøft inne på 40m tilegg sammen med de beste.
Han var veldig bøs i varmingen i dag, og jeg hadde vondt i fingrene resten av dagen etter varmingen. Men kjentes ut som han skulle og han blir jo bare piggere og piggere for hver gang jeg rir han.

En hissig Stjernejerven i varmingen
Det ble en omstart, synd ikke den starten gikk for da traff jeg fint og vi kom godt igang. I den gyldige starten krangla han med bittet og fikk ikke vendt han slik vi skulle, så tapte en del på starten. Det var kun sprint så gikk via 3 sporet og fremover runden igjen. Havner utenpå dødens travende Briskebyrappa som svaer opp og det blir en luftig siste bortre for Alm Tindar, Briskebyrappa og Stjernejerven. Men i den siste svingen kommer vi oss ned i dødens. Kjenner nå at nå har han gåtti hardt tempo altfor langt og kreftene begynner og debbe ut. Men han kjemper kjempebra og forsvarer 2.plassen helt til mål. Alm Tindar og Siv Emilie Løvvold stakk av med seieren.

Stjernejerven gikk 24,5/1640m som er den 3.raskeste tiden for en kaldblods i monte på distansen så langt i år. Raskeste kaldblodsen er Atom Lynet som gikk 24,1 tidligere i år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar