søndag 1. juli 2012

Takeover med Juliano i bakgrunnen
I dag har vært nok en skikkelig avslappende og koselig søndag. Jeg begynte dagen med og reise opp i stallen i dag tidlig og slippe hestene ut i det fine solskinnet. Møkket boksene mine, ga de ny flis, samt gjorde klar kveldsmaten. Når stallen var strøken tok jeg inn Takeover og longerte han litt i ridehuset. Han skal starte til tirsdag på Jarlsberg, men nå gikk han montéprøveløp på onsdag, så han skal bare mosjoneres lett frem til løpet.

Jeg hadde nøye planlagt dagen for jeg skulle være hjemme igjen til og se montéløpet på Forus 13.15 i dag. Siv Emilie Løvvold hadde fått oppsittet på montékongen Prince De Montfort, og mot flere gode sprintere ville det bli ett spennende løp.
Men det var var den nye Norgesmesteren Malin Berås og Limerick som gikk til topps i dagens løp, etter og ha stryrt som de ville i tet. Prince De Montfort kom fort til slutt, men det holdt akkurat ikke til og ta igjen formsterke Limerick som gikk 12,4/1600a.

Like etter montéløpet var i mål åpna himmelen seg i Nesbyen og var bare og reise opp i stallen i full fart igjen og ta inn hestene som stod ute uten tepper. Skal ikke ha noen syke hester, nå som to av de skal starte til uka. De fikk komme inn til kraftfòr, høy og fikk på seg tørketepper alle tre.

Nå blir det skikkelig søndagskos med film og godis.

1 kommentar: