lørdag 10. november 2012

Resultat fra Jarlsberg 09.11

Rakk desverre ikke i skrive blogg før løpene i går. Men var på Jarlsberg i går for og ri to løp. Først skulle jeg ut med Cara Libera, en montedebutant. Og i kveldens andre monteløp skulle jeg ut med Whatson Line som kom ut etter pause.

Cara var rolig i varming, men galopperte litt og var ikke helt skjerpet. Men når hun travet, kjennes hun veldig fin ut.
Ut i defileringen gikk det ikke helt som planlagt. Cara prøver og stikke i vei, og når jeg tar i henne svarer hun med og bukke og steile rett opp. Tar ett skikkelig hopp fra indrebane og ut i banen og ikke helt med på notene. Hopper av da jeg kjenner jeg ikke har kontroll på henne og leier henne ut av banen. Utrolig kjedelig, men følte det var best både for min og de andres sikkherhet.

Neste ut var Whatson Line. Han hadde hatt 3mnd løpspause. Han kjentes veldig fin ut i varmingen og fungerte mye bedre enn tidligere.
Vi hadde spor 2 og skulle prøve for tet om det gikk. Han gikk på alt han kunne og kom forbi nr 1. Men de kom fort utenifra og vi ble liggende 3 innvendig. Han slapp litt bittet når han fikk all spruten på seg, men fungerte hele veien til mål og ble nr 5. Veldig tung i kroppen etter pause, men veldig positivt at han fungerte så bra i aksjonen.

Det regnet hele løpsdagen, og med kun sommerbukse og sommerdrakt var jeg gjennomvåt når dagen var ferdig. Red med nettingbriller i det siste løpet, da så jeg i det minste hvor jeg red. Men har funnet små gruskorn i øyekroken i nesten hele dag.

1 kommentar:

  1. Jag tycker att det var bra gjort av dig att sitta av och gå ut, det är inte alla som har kurage nog att göra det, och det är då olyckorna sker!

    SvarSlett